POKER-77 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 4648

És persze vannak olyan emberkék akik majd ezután fognak meglepődni! :)

Megveszik a készüléket garival és csak lesnek, hogy a szervíz listában feltüntetett szervízek nem is javítják már régóta az ügyfél álltal választott márkát. Bennünket is 1-2 szélhámos cég rátett a garjegyére. Az ügyfél meg velünk veszekedett, hogy miért nem javítjuk meg a készülékét garban.

Pl. a Serelcos garjegyeket a mai napig rajta vagyunk és már tavaly augusztusban elindítottuk feléjük a felszámolást, mert több milliós tartozásukat nem tudták kiegyenlíteni felénk. Pedig a SERELCO is úgymond egy nagy cég volt, országos szervíz hálozattal! Még feltételezhetően a vezetőség vagy kitudja, hogy ki be nem húzta anyagilag a hálózatában lévő több szervízét is.

Hozzátartozott a Thomson, Hyundai, Funai, Roadstar, Odys, Magnat, Mustek, Emax és még ezken kívül a multik által behozott többi kb 10 gagyi márka.

És milyen f@sza a magyar állam, az ilyen cégeknek hagyja, hogy új néven újra megalakuljanak és lelépjenek a több millióval. Tavaly óta egy telefont sem eresztettek meg felénk, hogy egyáltalán akarnak e fizetni vagy sem. Szóval higyjétek el a szervízeknek sem egyszerű! Hamarosan amúgy kihall ez a szakma! Minden egyre olcsóbb és nem éri meg megjavítani. Így nem sokáig kell már a szervízekkel gondban lennetek. Max 3 év és ez bekövetkezik!