genyanya Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1044

"Ezt mindjárt gondoltam. Tehát nem tudod igazolni azt az állításodat, hogy mindenféle mérettel volt már dolgod."

höhö. miért, ha azt mondanám, hogy 7-től 24-ig találkoztam már méretekkel, akkor igazolva lenne az állításom? legfeljebb azzal igazolhatnám, ha te is ott lettél volna, de ugye ezt te is túlzásnak érzed?!

 

"Az viszont nem igaz, hogy bármelyik farok vastagabb lenne bármelyik ujjnál."

Tudod mit? A te farkad mekkora merev állapotában? Nagyobb, mint a legnagyobb ujjad? Akkor hagyd a hülyeséget.

 

"Miért ne? És akkor mégis mit használjon?"

Miért, szád, nyelved nincs? Ráadásul írtam, hogy csiklóhoz lehet. Meg egyébként is, van felület bőven a női testen, amit lehet, és érdemes simogatni... csak a hüvelyt hagyd ki a játékból.

 

"némelyik nő már eleve nem akarja érezni a kis farkú pasikat"

kérlek. Akkor rossz lóra tettél. De megsúgom, ha ezen múlik a világbéke, már régen szar az egész. Keress olyant, aki nem a farkadért van veled.

 

"kitöltöttség helyett csak hiányérzet jelentkezik"

apám, ezt is csak egy pasi mondhatja! A hüvely érdekes fajzat. Nem olyan, mint egy üres tömlő! nyugalmi állapotában szűk, egy tampon is bír túl nagy lenni érzésre. Ha nem tágítod ki kapásból mondjuk előjáték gyanánt az öklöddel (igen, direkt túloztam), akkor a hölgynek sokkal nagyobb élmény lesz a kicsi is. Ingereld, izgasd, de állj meg a kapuban. Egy idő után meg fog veszni, hogy végre érezhessen. És mert ilyen a női test, érezni is fogja, már ha nem ülsz sírva a sarokba inkább, amiért neked kicsi.

 

Meg kéne értened, hogy bár szarból nem kéne várat építeni, a kis farok nem = szar. Nem mondom, hogy nem jobb egy erős átlagos, de nagyon is lehet élvezni a kicsit is. Ha a pasi nem szarja el.

 

 

 

Előzmény: Kurtafarkú kismalac (1043)