Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1043
nem centiztem, azt elhiheted.

Ezt mindjárt gondoltam. Tehát nem tudod igazolni azt az állításodat, hogy mindenféle mérettel volt már dolgod.

De induljunk ki abból az egyszerű tényből, hogy egy nőt akár egy ujjal (némi túlzással) is orgazmushoz lehet segíteni. és hát a legkisebb farok is minimum vastagabb egy ujjnál.

Szerintem nincs ebben semmi túlzás: segíteni lehet egy ujjal is. Az viszont nem igaz, hogy bármelyik farok vastagabb lenne bármelyik ujjnál. Még akkor sem, ha csak az emberi ujjakat vesszük. Úgyhogy ez az állításod is megbukott.

Mondjuk kezdjük ott, hogy egy aprófarkú pasi ne használja az ujjait előjáték gyanánt

Miért ne? És akkor mégis mit használjon?

a farkával meg várja ki azt a pillanatot, amikor a nő már annyira akarja érezni, hogy gyakorlatilag a semmitől is képes elélvezni.

Ezzel több probléma is lehet. Például, hogy némelyik nő már eleve nem akarja érezni a kis farkú pasikat. Aztán azt is elég nehéz elképzelni, hogy bárki elélvezzen a gyakorlatilag semmitől. Lehet magyarázni a dolgot akár hetekig, de ha a kitöltöttség helyett csak hiányérzet jelentkezik, az aligha segít sokat az orgazmus elérésében.
Egyébként meg én egy másik mondást idéznék a szarról, mégpedig azt, hogy nem lehet belőle várat építeni. Úgyhogy akár le is állhattok ezzel a "minek megnövelni" dumával. Ha valaki túl kicsinek tartja, az szeretné, ha nagyobb lenne, ez egészen természetes. Ha azt hiszed, hogy a nőkben ez nincs meg, akkor vakon járkálsz a világban.
Előzmény: genyanya (1042)