Egy barátom ösztönzésére erre jártam, és megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy távollétemben a vaslábassá lényegült kísértet megsokszorozott.
Azt gondoltam volna, szerinted belőlem egy is elég.
FYI: soha nem használtam semmilyen más nicket az indexen, és ezt a szokásomat nem tervezem megváltoztatni. Ennek ellenkezőjét állítani empirikusan hamis állítás. Ha ilyen sikerrel elemzel szöveget, és ilyen magabiztos vagy a téves eredményben, akkor egy egzaktabb tudományterületen sok kárt tehetnél -- az emberiség, azt hiszem, megköszöni az Indexnek, hogy itt töltöd az életed, és nem olyasmit csinálsz, aminek működnie kéne, vagy legalább nem ártania. Szerencse, hogy a szövegelemzésnek ritkábban vannak tömegszerencsétlenséghez vezető következményei -- emiatt aztán persze bármilyen idióta művelheti, sose dől rá a ház.
Bámulattal tölt el a kitartásod, de ha engem óhajtanál bosszantani, hiába pazarlod az erődet, mert nekem sajnos nincs időm nyilvánvalóan zavart emberek mániás hőbörgéseinek tanulmányozására.
Hogy a topikokat teljes mértékben birtokba vehesd, és én kimaradhassak a történetből, kérni fogom az indexesektől, hogy a társalgás címét változtassák meg, legyen "vaslábast köztárasági elnöknek", ill. "hívjuk meg vaslábast".
üdv
be