Ha igaz, kaptál egy e-mailt...
Infós topictárstól pedig is kicsit kevesebb cinizmust kérnék, ha lehet. Mindkettőnknek igaza van, és nem biztos, hogy én írok eltúlzott és kivitelezhetetlen ötleteket.
Egy biztos: Maglódnál ott a helyi kezelésű sorompó, az garantáltan le van zárva, amikor jön a vonat. És az a teljes útszélességet "megfogja", nem úgy, mint a fény- ill. félsorompó. Ilyet lehetett volna Pécelnél is alkalmazni, de kényelmesebb volt az önműködő berendezés használata. Meg is lett az eredménye. Ezen szerintem nincs mit vitatni, mert ezek pillanatnyilag a tények. Egyáltalán nem értem, mi kivetnivaló van abban, hogy felvetettem a maglódi megoldás alkalmazását Pécelnél, és megkockáztatom, az összes ilyen, gyakorlatilag ideiglenes átjáróban.
Ne legyen igazam, de ha Szemeretelepnél megszüntetik a jó öreg szakállas sorompót, és beteszik oda is ezeket a műanyag vacakokat, akkor igen sűrűn lesz ott a helyszínelő csapat. Márpedig gyanítom, hogy a fenenagy átépítésnek áldozatául fog esni az a sorompó.
Részemről a téma lezárva, amúgy is mennem kell dolgozni. Hátha nem lesz valakinek annyira sűrgős, hogy behajtson elém.