pécsi hornet Creative Commons License 2007.06.09 0 0 2158

szia,

nagyon jó kis panzió a Pensao Portuense! nagyon központi helyen van, a Rossio és a Restaudores terekről nyílik az utcája. 24 órás portaszolgálat, biztonságos helyen. egy nagyon szimpatikus család vezeti, akik mindenben segítenek! 

az ár a reggelit tartalmazza, van internet lehetőség. mi az első 5 napunkra a kisebb kétágyas szobát vettük ki, Algarve és Evora után pedig még visszamentünk ide 1 éjszakára, akkor csak a nagyobb méretű kétágyas szobában volt már hely.

a szobák nem nagyok, de tiszták, naponta van takarítás.

az egyetlen negatívum, talán az, hogy a panzió homlokzata teljesen fel van állványozva, most folyik a felújítás, igaz csak napközben, akkor meg úgy sincs az ember a szálláson, szóval nem zavaró. Egyébként július végére ígérték, hogy elkészül.

szóval én maximálisan ajánlom, ha legközelebb megyünk, akkor is ide fogunk jönni.

 

Ha már szállásajánlat, akkor még megemlíteném a panziónkat Faroban, ami szintén szuper volt, és szerintem a magasabb igényeket is teljesen kielégítené! (mindössze 35 EUR/szoba reggelivel)

http://www.adelaideresidencial.com/

 

Az EVorai szállást a Lonely Planetban találtuk (Pensao Giraldo), nem volt vele semmi gond, de ár-érték arányt nézve a másik kettő mögött van.

 

 

 

Előzmény: vilagutazo_averzio (2156)