fraula Creative Commons License 2007.05.27 0 0 554

Szia, lehet, hogy már nem aktuális, de:

2002-ben Sousseban a 3*-os El Hana Beachben voltam, amikor megkaptuk a szobát felmentünk megnézni, a második emeleten volt, városra néző erkéllyel és még takarították, ez még nem lett volna baj, de az előző "lakók" úgy eláztatták a padlószőnyeget, hogy szó szerint állt a víz egy kb. 2 m2-es területen, talán még úszni is lehetett volna benne. Szegény londíner pont akkor ért oda a csomagjainkkal amikor az ajtóban állva azt mondtuk megyünk vissza a recepcióra és kérünk másik szóbát. Mondtam megyünk vissza mert nem jó a szoba kérdezte miért és megmutattam, erre már ő is hevesen bólógatott, hogy már érti. Visszamentünk a recepcióra elmondtam a problémát és hozzátettem szeretnénk, ha  tengerrenéző szobát kapnánk. Erre a kezembe nyomtak egy másik kulcsot és mosolyogva hozzátette a pasas, hogy a tengerrenéző felár 10 dínár naponta, de mivel az előző szobával gond volt nem kell fizetnünk érte. Így kaptunk egy hetedik emeleti tengerre néző szobát. A szobából csodás kilátás volt, a szoba és úgy általában az egész szálloda (folyosók, minden) sötétkék padlószőnyeges volt. A szobákban kék lámpák az ágy mellett, a csempék kék díszítéssel a fürdőben és az ágy felett ágytámlaként, színben harmonizáló függöny. A szoba+fürdő+terasz kb. 20-25 mvolt,  többi része a szállónak márványpadlós volt. A félpanzió nagyon jó volt, nagy választék, a vacsoránál az italért fizetni kellett. Minden nap takarítottak és különféle formákat hajtogatott a takarítónő a takaróként szolgáló lepedőből, és a hálóruhákból. A szobában volt légkondi, egyénileg szabályozható és nem kellett külön fizetni érte.

A szálloda fekvése nagyon jó, igaz a parttól egy út választja el, de hát azt ki lehet bírni amíg átmész a másik oldalra. Egyébként központi szálloda, ha kilépsz az utcára, akkor már nyüzsi, üzletek, éttermek, meg minden. A medina kb. 5-10 perces séta.

Ha tuti tengerre néző szobát szeretnétek akkor az útlevélbe, vagy azzal a kis regszitrációs lappal amit ki kell tölteni a szállóban odaadtok kb. 20 eurot és hozzáteszitek, hogy tengerrenézőt, ha lehet szerintem megoldható a dolgog.

Előzmény: hmv634 (547)