zöldfejű Creative Commons License 2007.05.27 0 0 299

Kedves Álomvilág!

 

Köszönöm a reagálást. Nos, az a helyzet, hogy végigolvastam az egész honlapotokat (tényleg az egészet, nem állt szándékomban, de egyszerűen "ottragadtam" annyira érdekes dolgokat találtam, nagy-nagy gratula hozzá, mert maga a matracos alaptéma azért nem tűnik túl érdekfeszitőnek, de látod, mégis...) Szóval az ott megadott három elérhetőség közül A. P, F, és R. közül én A.P. részére küldtem e-mail-t a honlapon keresztül. Én vhogy arra következtettem, hogy ez lehetsz Te. Ha mégsem, akkor légyszi nézd meg a másik két családtag e-mail-jei között, hátha mégsem P-nek kellett volna küldenem... Az én monogramom E.Gy. és teljes névvel irtam alá a levelet.

Nagyon szivesen megirom mégegyszer az egészet, csak gondoltam spórolok magunknak egy pluszkört.

Ha még mindig nem van a levelem (sic!) akkor csak irj egy sort és természetesen azonnal újra megirom a probléma lényegét.

 

De az biztos: véglegesen eldöntöttem, hogy memory-s matracot veszek, már csak a márkát, gyártót kell kiválasztani. Ár nem számit, bármennyit kiadok, csak legyen végre egy normális éjszakánk (aztán meg még sok-sok, remélhetőleg...)

 

Köszönöm szépen!!!

 

 

Előzmény: Alomvilag (297)