Éhesló Creative Commons License 2007.05.24 0 0 18511

Helló,

miután mindenki kimérgelődte magát, és magához tért a felháborodástól, szeretném leírni:

- az IHR soha nem volt darabonként félmillió,

- sehol nem kapsz 250USD áron irányított repesztöltetet, legfeljebb lejárt tárolhatósággal kitakarítandó szemetet, és még ekkor sem éri el az IHR60 hatását. Ennek csak egyik oka a különböző robbanóanyag töltet, a  másik a repeszmennyiség (és a fajlagos repeszsűrűség 60m távolságból) közötti különbség.

Tehát alma dinnyével van összevetve, téves infók alapján.

Ez nem jelenti a Pro P felmentését bármi alól, egyszerűen csak eszközökről, hatásadatokról és árakról írtam.

Szívesebben venném az olvtársak aktivitását a magyar légvédelem ügyeiben, ez máig a honvédelmi költségvetés 45%-át nyeli el. 0 képesség ellenében. Ellenben jól mutat, sokkal jobban mint egy felrobbantott repesztöltet és a széttépett BTR 60m távolságról. Ezért is hallgatják el a mai napig....

 

Éhesló

 

 

Ps.: Nem mellesleg az idézett csapodi  (ELTE) nevű pacifista senkiházi képviselte hazánkat az aknákról szóló genfi és ottawai tárgyalásokon (azóta nincs gyalogság elleni aknánk, és háborús bűn az aknacsapda) és az erről szóló tárgyalásokon ma is ő + a hozzá hasonló külügyes senkik isszák a koktélokat, nem azok ülnek és tárgyalnak akik tudják mire valók ezek az anyagok.

Na a cikket ő jegyezte. Ma (állami pénzeken) azért jár havonta konferenciákra, hogy betiltsuk és megsemmisítsük az irányított repesztölteteinket és harckocsi elleni aknáinkat is. Patkány.