zöldfejű Creative Commons License 2007.05.16 0 0 295

Szia ISU!

 

Végigolvastam az egész topikot, és arra jutottam, hogy kizárólag memory-s matracot szeretnék venni (ki is próbáltam "élőben", tetszett, de hát két perc fekvéssel nehéz eldönteni vmiről, hogy jó -e).

 

Érdekes, hogy én meg pont arra gondoltam, hogy ha már veszek, akkor már az "eredetit" veszem, tehát a Tempur-t. Mert hogy a többiek is azt próbálják utánozni, de aztán lehet, hogy rosszul gondolom.

 

Azért irok pont Neked, mert Te pont az ellenkezőjére jutottál, hogy semmiképp nem Tempurt veszel. Ezért kérdezném, hogy miért nem szimpi? Találtál -e olyat, ami szerinted sokkal jobb?

 

Álomvilág irta az egyik hozzászólásában, hogy már vannak sokkal modernebb matracok ugyanilyen memory anyagból, amik már szellőznek, stb. A Tempur már egy húsz éves matrac és semmit nem fejlesztettek rajta azóta. Én is irtam egy nagyon hosszú, részletes e-mail-t Álomvilágnak, de sajnos nekem egyáltalán nem válaszolt (elnézést kérek, Álomvilág, de tényleg igy van, pedig nagyon-nagyon vártam a válaszod, borzasztó sürgős lenne már a matracvásárlás és a Te véleményedre nagyon adtam volna).

 

Gondoltam, hogy ha ISU, vagy bárki más már megtalálta a legeslegtutibb kapható memory-s matracot a piacon, akkor irja, vagy ird meg, olyan jó lenne a tapasztalatokat összevetni!

 

Azért is fontos lenne, mert ugyan csak egy éves a matracunk, de UTÁLJUK, egy szivás aludni rajta, pedig ez is drága volt (százezer fölött, bonnell-rugós), de minden reggel úgy ébredünk, mint akit egész éjjel fabunkóval vertek. Párom már kb. két hónapja a kanapén alszik a nappaliban, annyira utálja a jelenlegi ágyunkat. Egyáltalán nem pihentető rajta az alvás, kényelmetlen, kemény, rugalmatlan, és eddig is hátfájós voltam, na hát azóta meg egyre rosszabb és nagyon szenvedünk tőle.

 

Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy kerül, amibe kerül, megvesszük a létező legjobb memory-s matracot, mert tényleg igaz az, hogy a rossz alvás megkeseriti az ember egész további napját (és nekünk már egy éve...)

 

Kérlek ezért Benneteket, hogy ha valaki hasonló módon végigjárta már a memory-s választékot (esetleg vett is és van használatbeli tapasztalata) ossza meg velünk (velem).

Természetesen én is irok még, ha hallok vmi újat.

 

ui: egyik barátnőm úgy vett memory-sat (sose hallott róla előtte), hogy egy ötcsillagos New York-i hotelben töltött éjszaka után úgy ébredt, hogy ő még életében ilyen jól és kényelmesen nem aludt, és addig járta a szállodát, amig megtudta, milyen matraca volt. Sajnos a nevére már ő sem emléxik (pedig azóta otthon is azon alszik, olasz gyártmány, Bluecell, vagy vmi ilyesmi, de nem tudja pontosan, kb. három-négyszázezer forint volt, de azóta áldja az eszét, hogy megvette, imádja!!!)

 

 

Előzmény: .ISU. (292)