Örülök, hogy segíthettem. Volt ott még egy csomó fiatal, amelyik még nem állt neki emeleteket növeszteni. Egy kicsit feljebb a többinél.
Sózd meg jól, és szerintem egy kis fűszert is elvisel...
Amit én szedtem az szintén savanyú szagú volt, és nyersen az íze is....
Rántottan nem lesz a kedvencem. (mondjuk ez most sótlan lett, és legközelebb fűszert is teszek rá)
A többséget mégis kockáztam és blansíroztam. Így az a vad savanyúság is csökkent. :)
Párat szeletben tettem a forróvízbe, és egész jó lett az álaga utána is, majd tesztelem így is rántva.
Majd kitalálok pár receptet hozzá, ha már túl leszek a brassóin, a mustármártáson, a ....
..szerintem jól tettem a tegnapi permetezést. A levéltetvek ugyan vszínűleg túl fogják élni, de meghoztam az esőt. :)))