radipeti Creative Commons License 2007.05.04 0 0 2018

Sajnos igaza volt annak aki azt mondta: a porlasztóházat KELL melegíteni. Ne szidjatok, nem mondtam, hogy feltaláltam a spanyolviaszt - az ismertetett kapcsolás működik kiegészitve hőmérséklet szabályzóval, de nem hatékony a csöveken!!!

Nem akartam senki átb*ni bocs, de pont egy ilyen elven működő cuccot hirdetnek a neten BIOPLANTRIX néven, horror áron. Hát sorstársaim, a csöveket hiába melegítitek ! Szét kell szerelni a nyomócsöveket és a prlasztóházra kell készíteni önhordó tekercseket + átméretezni az elektronikát ( más induktivitás, más freki ).

Nem adom fel. Sorry, hogy eddig néma voltam, de a f*szom tele lett a sok meló kevés eredmény effektus miatt. Most , hogy melegebb lett 2/3ad ét 1/3ad gázolaj

az üzemanyagom, gond nélkül, bár " kicsit sültkrumlis" mondta a kutas múltkor. A lacsonyabb fordulaton állat módon húz, magassabb fordulaton nem érdemes ( 3500 felett ) mert lomhább. VW Passat 1996 TDI 90 LE 220e Km , étoilos keverék 10 e Km óta. Semmi gond. Majd jelentkezem, ha rászántam magam az átalakításra. Üdv mindenkinek !