Mushishi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3816

Hello

 

Elég ritkán írok ide, de gondoltam most hozzászólnék megint.

 

Rengeteg dolog jut eszembe, nem is tudom hol kezdjem. Talán a drba1 és angyalarcú által felvetett témánál. Szerintem nem kell nagy ész hozzá hogy rájöjjünk, a szexiparban van pénz. Ez azért van mert igény is van. Szerintem teljesen legálisan is sok pénzt lehet csinálni egy ilyen vállalkozással. Persze van kockázat és verseny is. Szerintem aki nem kockáztat az ne szóljon bele, főleg ne szólja le (sőt rágalmazza) más vállalkozását.

 

Én utána kérdeztem pontosan hogy megy ez, mit is kéne csinálni, stb. ?

Nos a legtöbb dologra nem kaptam választ, de azt megtudtam, hogy tolonganak a jelentkezők ezért erre a "munkára" nem jár fizetés. Nos ha ez igaz, én megértem hogy nem akarják a pénzüket az ablakon kidobni. Gyanus is volt hogy ilyen jó dolgom nem lehet. Már csak az a kérdés hogy az elfenekelendő hölgyek is "tolonganak" e ? Én a magam részéről mindenkinek aki csak ki szeretné próbálni és nem hiányzik neki hogy a netről letölthető legyen, inkább a társkeresőket javaslom.

Sőt a hölgyek velem is felvehetik a kapcsolatot, alighanem több tapasztalatom van, és nem is filmezem le. (hacsak nem akarja)

 

Egyébként sem szeretem azokat a vállalatokat akik a munkaerőn spórolnak. Még akkor sem ha fenekeléssel foglalkoznak. Nem fogom elhinni nekik hogy ők nem a pénzért csinálják, mint ahogy az is balga aki azt hiszi hogy ha egy ilyen cég "külföldi piacra" termel akkor a termék nem kerül fel a netre (mert valakik ilyen hirdetéseket is adtak fel)

 

Azt is érdekes volt olvasni ki mit szeret. Ha úgy látja hogy a másik élvezi a fenekelést vagy ha azt látja fél tőle...

A magam részéről szeretem azt adni a partneremnek amit ő kér. Van aki a büntetéseket szereti van aki irtózik a büntetés gondolatától. Van aki sírni szeretne vagy úgy viselkedni mint egy gyermek, van aki keményen szereti van aki azt szeretné hogy szigorúak legyenek vele de ne durvák...

Ezek mind más "játékok" és én a legtöbbet élvezem.

 

Még sokminden eszembe jutott, de már kezd hosszúra nyúlni a hozzászólás, úgyhogy

Minden jót !