bimba5672 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 7390

Szerintem érthetöen vàlaszoltam neked és leirtam nem szo szerint értettem hogy megvolt az iskolapadja telefirkàlva kis piros csillagocskàkkal valahol Poroszorszàgban. Ahol a tanito néni elmodta hogy a kis Zsukovkàt hàgyszor kellet elfenekelni mert bàntotta kis szöke kékszemü iskolatàrsàt. A tényeket irtam le azt hogy mind a két hadvezetés oriàsi hatàsokkal volt egymàsra. Példàul nekem megvan egy nagyon régi és kimondhatatlanül gyönyöru kiadvàny : Magyarorszàg hadtörténete cimen, a 80' években jelent meg. 2O évvel késöbb ha kiadnàk ujra szo szerint ugyan az lenne benne?

Megnézhetsz akàr milyen talàkozàsrol szolo dokumentum filmet ez van benne - orosz - német nyalàs - falàs és hàgy volt amiröl nem készült még kép se, természetesen ez csak protokol. De mit gondolsz a kis zsido lànynak aki mostmàr több mint 80'-eves ez mi, söt amikor azt elolvassa hogy az apjàt meg a Kalinyi - jol irom ? - erdöben lötték le és magyar orvosok kapartàk ki. Sajnos igen alàirom vannak foltok az ismereteimben de sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy màsképpen tudnék böviteni rajta ezért vagyok itt mert ezeket az oldalakat talàltam eddig a legelfogathatobnak. Ehez még hozzàadom azt hogy sajnos az én korosztàlyom az akin lecsapodott a rendszervàltàs ostora ràadàsul én még a nyugati oldalon kiforditott történelmet is olvazsgatom.

Ha valaki meg csak hideg tényeket akar megtudni elolvas egy könyvet, egy forum szerintem pontosan azért van hogy néhàny felemàsnak tünö tény vilàgossàgra kerüljön és megbeszéljük töb szem többet làt alapon.

Remélem nem értesz ujra félre és nem gondolod ugy hogy valamiben is megbontottalak ha igy történt elölre is elnézés.

Péter...

Előzmény: Némedi László __ (7366)