Éhesló Creative Commons License 2007.04.11 0 0 18046

Helló,

jól hangzik de nem így van.

A pct. rakéták szemből is átütnek, fajtája válogatja, hogy mit, hogyan, de java része minden számbavehetőt szépen, símán.

A kumulatív töltet ütötte lukat be lehet dugózni, ha belül nem talált el semmit, és nincs másodlagos robbanás, de ez ritka, és előtte minimum ki kell gőzborotvázni a benntlévőket (vagy ami maradt belölük).

A hk. elé szerencsésebb hadseregekben tüzérséggel, helikopterekkel és repülőkkel telepítenek aknamezőket, itthon MZO szórhatja le, teherkocsikról. Lehet, hogy leküzdik őket, de a hk. éket megfogják, kitérésre kényszerítik. Az akna a legolcsóbb védelmi fegyver. Nem tudtak még olcsóbbat és hatékonyabbat kitalálni.

A pct. rak. komplexumok nem igényelnek tiszteket. De vannak olyanok melyek közelbiztosításra is jók, mivel teljes spektrumban ki lettek találva és rendszeresítve is (szerencsésebb helyeken). És drágák, a kiképzésük is az. Ezért a hk. ellen még mindig a hk. a leghatékonyabb. És sehol nem pusztítják ki a csöves pct. képességet sem (csak nálunk).

A helikopáter hasznos eszköz, és az a csapatrepülő is, de csak ott, ahol nem lóg ki a baka segge a rongyos gatyájából. Nálunk inkább ez utóbbi a jellemző, így nálunk az összes repülő csoda csak pénznyelőgép funkciót tölt be. Ezt már többször kiveséztük nem ismételném magam....

 

Éhesló

Előzmény: Törölt nick (18038)