Jelentem, nincs rajtam sapka! Vagy van! Vagy inkább mégse!
Szóval minek vállal gyereket az olyan, aki aztán nem tudja eltartani... Ez a szegény elárvult Kilométergyűjtés lassan két éves lesz, épphogy elkezdene beszélni, az a csélcsap apja meg kicsapja a (virtuális) térre, oszt feléje se szagol... Ezért aztán apuci már azt se tudja, van-e rajta sapka vagy nincs. Mindegy, úgyis leverik a térlakók :-(. Merthogy a márciusi gyűjtés összesítése még mindig nem készült el :-((.
Pedig elérkezett az áprilisi gyűjtés ideje, nagyszombat hajnalától húsvét hétfő éjjeléig. Apuci egyetlen reménye, hogy a térlakók, miután jól lekapták, gyorsan elmennek egyet futni, bringázni, úszni, túrázni, és annak reményében, hogy az áprilisival együtt a márciusi számok is megszületnek majd, mielőbb beírják mindezt a topikra. Erre most akár két hetetek is lesz, mert addig csak esetlegesen kerülök netközelbe, de persze az összesítést megkönnyíti, ha a jövő hét közepéig megszületnek a beírások.
Én pedig ma -- ha az égiek és a légitársaságok is úgy akarják -- elmegyek, és remélem hogy két hét múlva egy pöpec bostoni beszámolóval térek haza.
Jó gyűjtést mindenkinek!