tom_jbm Creative Commons License 2007.04.06 0 0 552
Vigyél el engem is Párkányba. Átmesz a hidon Esztergomból, lehajtasz jobbra és főutca felé kell menni. Valahol leparkolsz a főutca mellett és elindulsz gyalog. A főutca elején balra a 2.-3. boltban volt fapapucs.
Két bizonytalan tényező:
1.) nem állitom, hogy fehérben van most. Nyáron lime verzió volt (csupa citrom minta a talpán, amit taposol járás közben).
2.) SKK most 25%-kal drágább, közel 8 Ft.

Megyek Angliába az idén, valamikor ősszel. London, Manchester, Liverpool bő egy hét. Nézem brit ebay-t, unokatesómhoz mehet az ebay.uk-n vásárolt cuccos. Kifizetem paypal, kézben elhozom. Kint USA, GB lassan jön vissza retróban a 60-70-es évek divatja. Hozzánk scholl a tizedét sem hozza be, mint D, F, GB, USA piacán látni. Feleségemnek van 80-as évekből komfort és scholl is, amit mai napig szeret viselni. Mai darabok költségtakarékos módon készülnek, designed by Scholl, made in akárhol. Talpuk műanyag vagy gumi, pánt és bőr hajszálvékony. Fogyasztói társadalom lett scholl-nál is. Vedd, hordjad és kukába vele jövő nyárra. Soha nem lesz olyan minőség, mint régen, legfeljebb sok-sok új tervezés a divat diktálta formában.
Emlékszem a Dohány utcával szemben volt Cipőbolt vállalatnak kifejezetten papucs boltja, ahol széles választékban árulták a scholl és komfort papucsokat. Azúr is megszünt, Higiéna áruházban volt külön scholl részleg, hol van az már, nyoma sincs a boltoknak. Menjünk mintaboltba, abból van + vékony gagyi katalógus.
Importálni kellene wholesale áron Olaszországból, GB-ből. Kicsi haszon, nagy forgalom elven versenytárs CEU Scholl-nak.
Előzmény: snejderfáni (547)