masni Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1116

Újonc Leonos,

 

egy kedves barátomat idézném itt: "olyan nincs, hogy minden van"

Szerintem érdemes lenne priorizálnod kicsit, mert olyan babakocsit nem biztos hogy találsz, ami kicsire összecsukható, könnyű, fordulékony, átfordítható tolókaros, vízszintesre dönthető, minden tartozék kapható hozzá. ÉS, ami a legfontosabb, hogy a feleséged szeretni fogja!!!

 

Nagyon sokan szeretik a Veneziát, én is azt hittem, hogy jó lesz, nekünk egyáltalán nem vált be. Ja, és szerintem nem volt vízszintes, mikor teljesen ledöntöttem, de nem zavarta a babát egyáltalán.

 

Ha nyári babátok lesz, akkor nézhetnétek valamilyen esernyőre csukható babakocsit és hozzá kemény mózest ill. beleillő hordozót, ilyen a Pliko P3 is.

 

Nagyon jók azok a rendszerek, mikor kemény mózes és autós hordozó is rátehető a babakocsi vázra.

 

Nekünk Quinny Speedi van és a hozzávaló mózes, amit 4 hónapig használtunk. Utána már nézelődni akart a kisfiam, azóta az autóshordozóban hozzuk-visszük és épp a hétvégén szeretném összerakni a sportkocsi részt.

Szerintem nagyon praktikus, hogy a vázat külön lehet kezelni, a kerekeket le lehet venni (ez télen pl. nagy segítség, nem lesz sáros a csomagtartó) és ha intézkedem a városban, akkor csak kikapom a gyereket hordozóstul, rákattintom a vázra és már tolhatom is.

 

A Jané valóban nagyon jó, nekik olyan a hordozójuk, hogy mózesként is használhatod újszülöttkortól, ha összehasonlítod a 130ezer Ft-os árát a 3 darabból álló szettek 170-190 ezer forintos árával, még kedvezőbb is.