viszkasz Creative Commons License 2007.04.04 0 0 13
Szia Szkati! :-) Na meg többiek is. Nagyon sajnálnám, ha ez a fórum elmúlna, még mielőtt kiteljesedhetne, ugyanis ebben az évben mi is Görögországba készülünk, úgy, hogy két fix helyet keresnénk, ahonnan aztán mászkálnánk, és az egyik Athén környéke lenne, vagy legalábbis VISZONYLAG KÖZEL hozzá, a Peloponnészoszi félszigeten valahol, Tolo-ban vagy mittomén' .... Kigyűjtöttem minden olyan fórumot, ahol ez a téma látszik, remélem, azért sok hasznos-okos dolgot megtudok innen-onnan.
Az Olaszországból történő átkompoláson már elgondolkodtam, de aztán azt írta valaki, hogy tizen-óra (már nem is emlékszem pontosan), azt meg már sok, élménynek, kompból. Egyébként Velencéből is lehet kompolni, onnan egy napot mondanak.
Úgyhogy még egyelőre a hagyományos út látszik kivitelezhetőnek, legalábbis számunkra, azaz Macedónián meg Szerbián át, vagy hogy is... barátokkal konzultálok, akik kétszer már voltak, idén is odakészülnek, harmadszor. Csak egy bajom van ezzel, hogy ők mindig Thesszaloniki környékét lövik be, ezért arrafelé jónak tűnik ez a Macedónia, de igazából én egészen le akarok menni délre, és keresem az ötletet, hogy mi lenne oda a legjobb. Légvonalban Albánia nagyon jónak tűnik, de mindenki lehülyéz, hogy ott akarok lemenni.... :-)))))))))))))) vajon miért? tényleg olyan gáz az a szegény ország?
Na, hátha írkálnak még majd a népek.
Üdv.
:-)