drsoul Creative Commons License 2007.04.03 0 0 50

Viktor,

köszönöm  tanácsaidat, de talán kicsit félreismertél.

Én nem az a tipus vagyok, aki reggeltöl estig burokban próbál lenni, nehogy érje valami káros, és semmit sem csinálok, mert veszélyes stb.

Kb mindennel tisztában vagyok, amit írtál. Azt is tudom, hogy ezer féle sugárzás van még.

Ám az is meggyőződésem, hogy nem túl jók, ha lehet, csökkentem, apró észrevételekkel.

Pl:

 

1. ha lesz új konyhám, a mikró "eldugott" helyen lesz, hogy ne nagyon "üljük körbe", és ne legyen fejmagasságba; (amennyire megoldható)

 

2. kerülni fogom a vezeték nélküli dolgokat, jó lesz nekem a vezetékes változat is, és olcsóbb is;

 

3. Ahol nagyobb lehet a sugárzás (pl. tv, mikró, akármi), megkérem a villanyszerelőt, hogy ott tegyünk (akár a vakolatba) vmi fémlapocskát, amit leföldelünk. Egyik rokonom villanyszerelő, és egyáltalán nem tartja hülyeségnek.

 

4. Amennyire lehet, nem vagyok mobil függő, kerülöm az autóban mobilozást (nem csak a közlekedés miatt), stb hasonló apró, normál észrevételek.

 

Ennyi. Viszont van 3 gyerekem. Azt 100% tudom, hogy a nagyfeszültségű vezetékek erős elektromágneses teret hoznak létre, és az káros. Úgy tudom törvény nem is engedi, hogy a környékén iskolák, óvodák épüljenek. Talán van olyan európai ország, ahol tilos is ott épitkezni. De én magamtol se tenném. Van viszont, aki igen, mert olcsó ott a telek, stb.

 

A telek, melyet kinéztem, olcsóbb mint a többi ott a környéken, bár a környék jó helynek számit. Elég régóta nem kel el a telek (talán 1-2 év). Ennek persze más oka is lehet (ez most hosszú). Viszont nekem az az antenna egyből kiszúrta a szememet, és mivel nem vagyok szakember, próbálok informálódni, mert ezen ne múljon, én hosszú távban gondolkodom. Ennyi. Semmi köze ennek a kuruzslókhoz, varázsfüvekhez meg ingákhoz.

Előzmény: viktor a takarító (42)