madarbarat Creative Commons License 2007.04.01 0 0 354
A vendégkönyvben feltették azt a kérdést, amelyre a választ tovább már valószínűleg nem nagyon lehet halogatni, bármennyire is szeretném. És tekintve, hogy a válaszom másnak is ugyanaz volna, mint Csabának, a neki küldött választ itt megismétlem: 

Kedves Csaba!

Köszönöm szépen az érdeklődést és a  bizalmat. Remélem, munkám adja majd az olvasás örömét és hasznos segítséget fog nyújtani a madarászathoz.

Ami a kérdésedet illeti, valamikor azt gondoltam, hogy a lexikon révén sikerül pénzzé tenni a tudásomat. Ma már semmi kétségem nincs affelől, hogy ez csacsi elképzelés volt.

Sőt! Ma már valahogy úgy vagyok vele, hogy nagy öröm volt ezt csinálni, s legszívesebben telehinteném az országot a CD-vel, de sajnos nem vagyok olyan helyzetben. 

Lényegében a mennyi? kérdést a helyedben én is feltenném és a helyedben valószínűleg én is meglepődnék, ha AZ én megítélésemre volna bízva, hogy megválaszoljam: nekem, mint olvasónak mennyit ér. Pedig valószínűleg ezt a megoldást fogom választani - LÉNYEGÉBEN NINCS OK AGGODALOMRA, MINDENKI HOZZÁ FOG JUTNI, AZ IS, AKINEK EGY VASA SINCS.

De annak el kell majd ide, a lakásomra jönni érte, mert a postaköltséget nem vállalhatom.

Légy szíves írd meg a címedet, mert a konkrét megrendelések sorrendjében fogom kielégíteni az igényeket.

Örülnék, ha a fórumban is megjelennél.

Az index topikba úgy tudsz írna, ha regisztrálsz AZ indexen.

ITT:

http://forum.index.hu/Registration/showRegistrationForm

 

eztuán ITT a legegyszerűbb írni, olvasni a topikot:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9156025

Tisztelettel

Lengyel Tibor

Ui.: a pirossal kiemelt mondatot különösen ajánlom mindenki figyelmébe, mert úgy igaz!