Alvin2006 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 2060

A másik szétesett... sry

 

Szia Dracaena!

 

-Naná h elfogadok minden tanácsot, hisz azért kérdezgetek ennyit :) Ha hiszed, ha nem, az egész interneten nem találtam erről a kérdéses dologról semmit. Igazából ez is volt a legelső kérdésem. Kicsit megleptél, mert v.ki azt írta h nem fog ez problémát okozni. Lelkiekben inkább úgy készülök, h nekem is kreatívkodnom kell majd, ha meg mégsem akkor az a mázli lesz :)

 

-Mydeton? Nekem nem használt, inkább úgy vettem észre h felemelte a test hőmérsékletem, és állandóan melegem volt tőle.

 

-Ki is próbáltam gyorsan azt a "T-fekvést" Hmm nagyon kellemes és vagy 20 percet nézegettem a plafont, bár bevallom h nem jöttem rá h mitől "T" a "T"  :)  Ez valami lazító helyzet lehet, mert ebben a helyzetben alig éreztem a fájást?

 

Azt áruld el még nekem légyszi, hogy hogy lehet ezt az egészet elképzelni? Mert most szinte minden mozgás fáj, ülés, járás, vezetés stb. Műtét után, megszűnik ez a nyomás, és úgy érzem majd h megszűnt a fájdalom? De akkor jelentkezni fog a műtétnek a hatása. NA erre lennék kíváncsi, h ez milyen?Tudom h idétlen kérdés de szeretném elképzelni. Ugye elöször is nem szabad ülni, de vszeg nem is fogok tudni. Ez azért mert annyira fájdalmas lesz? A járás ill. az álldogálás már nem fog problémát okozni? Milyen fájdalom lesz, égető, feszítő vagy még is milyen? Te szedtél vitaminokat?

 

Akinek volt már hasonló élménye, megoszthatná :)

 

 

 

Előzmény: dracaena (2057)