KenGuru 01 Creative Commons License 2007.03.24 0 0 65
"erre is gondoltam kben
tavaly néztem egy ausztrál ügyintézést vállaló cégnél (asszem thinkingaustralia.com) költségeket - hát, brutálisak voltak:
vmi 300e Ft a vízumkérelemre, fejenként majd' 100e vmi orvosi felmérésre, ismét ennyi a tudásfelmérésre és végül kb 280e az ügyintéző cég díjazására... még egyedülállónak sem kevés, de ha egy család menne, teljes kifosztás"


Látod ! Látod ! Azért írtam, hogy szívesen segítek mert nem csak hogy nem mindegy hogy hol, kinél intézteted az ügyeid, hanem még rentgeted állhír is kering ami miatt sokan meg se próbálnak utánna nézni az ügyeknek, annyira reménytelennek látják. Pedig messze nem az.


Amúgy a korábbi anyagi felsorolásból az orvost kihagytam valóban. Ez minden 11 éven felüli gyereknek , és felnőtnek kell, és 15 000 Ft / fő ( ugye máris nem 100 000 Ft / fő )
A családi kivándorlásnál pedig NEM SZEMÉLYENKÉNT kell a cca 300 000 Ft-os kitelepedési vízumdíjjat megfizetni, hanem csak EGYSZER.


Még annyi hogy nem vagyok ügynök, és nem is tervezem hogy az legyek. Ha hagyod hogy segítsek akkor általam gyorsabban és olcsóbban tudsz kijutni. Ha nem hiszed szuverén jogod hogy neki vágj egyedül. De a fenti példa is mutatja, hogy egy rossz döntéssel több százezer forintod úszott volna el.





Előzmény: Degeczi (58)