bosznyusz Creative Commons License 2007.03.23 0 0 99

A másik kedvencem egy táltos, aki a törvényi szigorítások után letett a gyógynövényekkel, kézrátéttel stb. való gyógyításról és inkább megalapította a táltos egyházat. Most a lelkével és imáival gyógyít. Persze pénzért el is végezheted a tanfolyamot!

 Ha egyre gondolunk, akkor azért az egy kissé bonyolultabb történet. Másrészt ha elvégzel egy ilyen tanfolyamot, attól még nem leszel az, csupán arról lesz fogalmad, hogy miről beszélsz. Eredetileg a táltos a második fokozat volt a magyar "papi" hierarchiában, a magoc (latinosan mágus) alatt. Gondolj bele mennyi tanulás és gyakorlás kellhetett hozzá. (S ráadásul "csak" evvel foglalkozott, ma meg millió egyébbel is) 

 

 

Nem nagyon szoktam emberekről közvetlen ismeret nélkül véleményt alkotni, de nekem azért ez igen gyanús!

A népi gyógyítók mögött több száz év tapasztalata (ált. a családon belül öröklődött a tudás)található, és hatásos is a gyógynövények "használata" jó néhány betegségben (persze nem a rákra +hasonlókra gondolok).

Viszont aki ilyen gyorsan "vált" és hirtelen táltos lesz,az már......

de még ezt is lehetségesnek tartom. Azt viszont már viszolyogva fogadom, h mindezt a tudását bizonyos pénzért át is adja.

Kérdés mit is ad át a nebulóknak?????

Táltossá válunk? - táltosnak születni kellet HA jól tudom.

Vagy az általa alapított egyház imáira stb. - már a térítést is meg kell fizetni???

 

HÁT.....

Nem tom mindenki döntse el maga!

Hozzá teszem ez az én saját véleményem. Ha ingyen tanítana azért benéznék egy ilyen tanfolyamra :) Persze csak a kíváncsiságom kielégítése végett :))

 

Ui.:levél alatt a rendes papírra gondoltál, v mailre?

Sajna már csak 4 napom van a határidőm lejártáig, a postának meg nem a gyorsaság a legfőbb jellemzője :))

 

Előzmény: kisharsány (96)