kipol Creative Commons License 2007.03.22 0 0 22548
- Hazudnak: a létszámról, a vezetőkről (most akkor Fritzlauf micsoda? És miért mindig ő van a tévében-rádióban, ráadásul katolikusnak papnak öltözve, Nagy Tamás meg soha, sehol, még egy fotó erejéig sem?)

- Hazudnak a vallási toleranciáról (nem tudom, hogyan emésztené meg a mostohaanyád a "Jézus pedofil" ügyet), nem beszélve az emlékezetes, Urbano Alonso Galan-os beégésről.

- Hazudnak a pszichiátriai érdekvédelemről, ld. Eric Rosenthal levelét a CCHR-nek.

- Hazudnak a pénzvisszatérítésről: Fritzlauf egy rádióinterjúban, az ország nyilvánossága előtt ígérte meg az öngyilkos férfi anyjának, h az el nem végzett tanfolyamok árát visszafizetik. Semmi sem történt.

- Hazudnak a képzésekkel elérhető szintekről, több millió forintot szednek le az exterior állapot eléréséért, papírt is adnak róla - aztán közlik, h te már ugyan "képes" vagy testen kívüli cselekvésre, csak még "nem tudod érzékelni"

- Hazudnak a segítségről: az önkéntes lelkészek úton-útfélen meg minden katasztrófánál segítenek bárkin - de az egyházon belül szigorúan tilos az enthéta információ továbbadása (különben megnézheted magad; így járt édesapád is), mert az rossz PR - ergo aki tönkremegy, megbetegszik, az totálisan magára marad.

- Hazudnak a vitaminokról - semmivel sem egészségesebbek, mint más, a http://www.whyaretheydead.net/ - en megnézheted, hányan mentek el rákban, és hazudnak egy drogokról, mert egy pohár bor v. egy aszpirin miatt behisztiznek, de cigarettázni, azt persze korlátlanul lehet.

- Hazudnak a 'tudományról' ami "ötven év kutatásainak eredménye", miközben L. Ron Hubbard egyszemélyes kinyilatkoztatása (egyéb szci  kutatók nevei?)  az egész, amit szigorúan tilos megváltoztatni: kritizálni, helyesbíteni vagy kiegészíteni, de MÉG MEGVITATNI IS TILOS, hát akkor miféle tudomány ez??? (Lehetne polemizálni azon, h. tudomány-e a dogmatika, de minek.)

- Hazudnak a tanok megőrzéséről is, Magyarországon is forognak azok az antikvár kötetek, amiket még LRH idejében adtak ki, és biza' jócskán eltérnek a mostan hivatalos, méregdrágán árult szövegektől. (Rúgtak ki embert azért, mert kérdőre vonta az illetékes vezetőket.)

- Hazudnak az alapító életrajzáról, letagadják az öngyilkos fiát és azt is, aki ellene fordult ('83-as Penthouse interjú Ron de Wolffal, igen, még a nevét is eldobta), a felesége bűnügyeit, a Jack Parsons-afférról is tengermély a hallgatás.

- Hazudnak az emberi jogokról, a szólásszabadságról, amely élharcosainak állítják be magukat, miközben hátulról támadva, bírósági végzésekkel pucoltatnak le mindent, ami sérti a presztízsüket.

- Hazudnak a szabadságról, hiszen a tagok között nincs szabad kommunikáció - ne mondd nekem, h nem vetted észre, h. NINCS szcientológusfórum az egyházi oldalakon, és sehol máshol sem, szigorúan moderált és ellenőrzött formában SINCS.