komórka Creative Commons License 2007.03.21 0 0 244
Most a hobbybook-ról irok, mivel a többi egyértelmű. Mondtam, hogy kicsit bonyolult, de aztán már könnyű. Szóval az egyik letöltési lehetőség a Rapidshare. Ezzel az a baj, hogy általában csak egyet enged letölteni. Kb. félóra múlva engedi a következőt letölteni. Vagy kiirja a táblázati free klikkelése után, hogy 45 perc múlva tudod letölteni.
Ha megjelenik a képe a Rapidshare-nak ha elöször mész rá, akkor középen egy táblázat van, annak az aljára mész és ahol a free van, ráklikkelsz. Akkor olyan error meg 0,9 stb. jelenik meg. Ez a 0,9 lemegy 0,0-ra majd eltünik és táblázat nélküli szöveg lesz. Ennek az aljára mész és ott olyan kriksz-kraksz-ban betük lesznek, amiket az ottani téglalapba be kell irni és download. Ha nem találod ki a beirtat, akkor visszaenged, jön a számolás, beirás stb.
Szóval ezután megjelenik, hogy letölti és letölti ahová a gépeden szoktak az ilyenek megjelenni. Nálam az asztalra teszi. Akkor én kibontom lesz egy mappa abba beleteszem és kész. Ha egy djvu file jelenik meg és mellette egy jpg, akkor a jpg-t tudod nézni, a djvu-t beteszed egy könyvtárba.
Mindjárt adok egy hivatkozást, ahonnan letudod tölteni a nézegetőt.
Azt hiszem érthető.
Az én angol tudásom kb. free és download szavakra erős.