mlas Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1802
Csak sorban.

Hidd el szépen, tökéletesen tisztában vagyok a mai fogyasztói szemlélet káros hatásával, az erőszakos marketinggel is, utálom is, dehát ez van. Nem mindig kényelmes széllel szemben hugyozni.

Régi autó: én nem a veterán autó restaurátorokat meg a néhány szenvedélyes hobbistát szólom le, hanem azokat, akik nem vállalják fel, hogy nem tudnak 1 rendes autót venni, hanem osztják az észt.

A régi autó elavult? Igen. Elég megnézned egy 1970-es űrhajót - a mobilomban nagyobb teljesítményű számítógép van. A technika fejlődik, az autótechnika is. Vagy hasonlítani akarod egy mervtengelyes hátsó futómű BÁRMELY paraméterét egy mai 5 lengőkaros, DSC-vel kiegészített meghajtással?

Persze, vannak szép és jó állapotú öreg gépek, de talán van fogalmad arról, hogy mi az általános. (megmagyarázom: az "átlag" fogalma megenged bármekkora szórást)

Utoljára: megint a restaurátorokkal meg a drága egyedi oldtimerekkel jössz. Szted én azokról beszélek ??? De akár azokról is beszélhetnék, mert egy akármilyen tuti Ford T alkalmatlan lenne a mai közlekedésre (ez meg a "szélsőséges példa" esete volt, hogy tanulj)
Előzmény: Törölt nick (1800)