K09 Creative Commons License 2007.03.15 0 0 4033

Ezek elég szubjektív dolgok. Persze erre bizonyára vannak speciális tesztelő eljárások is, de én kívánom magam beleásni.

Nekem megfelel a felvett anyag minősége (négy fokozatban lehet minőséget állítani, a legmagasabb (XP) fokozatnak jelenleg nincs is jelentősége, mert a PAL felbontás megszabja a lehetőségeket, és ezek alatta vannak.

A felvett anyagot eddig még mindenhol le tudtam játszani (persze ha lezártam a lemezt :))  ) mert van aki erről megfeledkezik, és akkor jönnek a problémák. Persze ez más asztali felvevőnél is így van.

 

Ismét hangsúlyozom, szerintem sem az LG a világ legjobb márkája, és senkit sem kívánok rábeszélni a vásárlására, csak egy lehetséges alternatívát vázoltam. Nekem eddeg bevált. Igazából nem is az asztalival kezdtem, hanem először vettem egy LG hordozható lejátszót, ami már akkor több mindent lejátszott, mint az akkori Pana gépem. Innen jött a suggalat az asztali LG felvevőre.

 

Természetesen ma már az új Pana gépek is többet tudnak, mint az én régi gépem, de árban még mindig jóval az LG árfekvése felett vannak, és a mostani drága márkás gépek is teljesen elavultak lesznek 1-2 év múlva.

Előzmény: sárkányka2005 (4032)