away alone Creative Commons License 2007.03.09 0 0 15463

Szóval játszótér is van meg Wild Mood Swings is játszik, és játékosok is vannak ;-)

akkor legyenek itt a főszereplők is:

Őt mindenki ismeri aki elég régi ahoz, hogy retró legyen...Roli Zoli aka Pléh Öcsi, avagy a WMS fő figurája, a 'félbevágott' bohóc, egy rolleren ropja a Cure swingre a táncot. Fontos megjegyeznem, hogy a borítón a magyar Budapesti Lemezárúgyár terméke van, mert mi találtuk ki, és csak Roli Zolinak van pöttyös szitázásból az arca, és ezzel a festéssel, az összes többi replika :D 

és ime a játékosok, avagy a hadosztály csomagolva

13th,  Dobolós Panda egy kocsin aka UFO. Lényege, hogy felhúzva a jármű előre halad, miközben a kis jószág vadul dobolni kezd, és kénylemesen billenti jobbra-balra a fejét.

Mint Car [US#2] Lendkerekes Meseajutó, lényegében egy papírdobot üt miközben előre halad, elég érdekes hangja van :)

Mint Car [US#1]

Gone! A pici utazó emberke, óriási kofferrel. Nagyon ritka, régi és szép darab. A kofferét kell felhúzni, és közben baromi gyorsan tipegve szalad a koffer után :D Nem tudom miért de mindíg Robert jut eszembe postásként róla a piros sapek miatt :D

Strange Attraction, A legrégebbi és legszebb darab, szintén eredeti modell, és nem replika. Az 1940-es évek végén kezdték gyártani kb. 52-ig. Végülis egy aranyos paci, csengővel a nyakában, hátán egy cirkuszi majommal. Szintén felhúzható a hasánál, és igazán kecses galoppolásba kezd, a végén pedig leül.

The Division Bell ;-)

és végül együtt a csapat, a játékosok, és a játékaik ;-D

Szóval azért osztottam meg Őket (mindazontúl, hogy valóban nagyon szépek, és büszke is vagyok rájuk), mert ahogy megfigyeltem az albumot, és a játékokat érezhetően lejött egy olyan dolog, hogy bizony ott vannak Ők is a zenében. Azt nem tudom, hogy Robeték játszottak e a stúdióban, vagy bármikor ilyen mostmár retró lemez modellekkel, de sztem. igen :D

Úgyhogy Szép album ez, nagyonis Szép minden tekintetben, minden jóval meg van áldva!