Tempó Vasutas! Creative Commons License 2007.03.09 0 0 895
1. A Bocskai (26-40) és a DVSC (38-44) statisztikái és összes bajnoki és kupameccse van meg, összeállításokkal (de az ellenfeleké hiányzik!). A Bocskainak az összes - közel háromszáz - nemzetközi meccse is megvan, de csak eredmények.

2. Ha érdekel pl. betehetem ide az összes profi másodosztály végeredményét (26-36), de csak a sorrend van meg.

3. Csaba FC: Természetesen békéscsabai klub volt. 1927. augusztusában alakult, Előre-Csaba néven (mivel a négy csabai egyesület - Előre, CSAK, KAVE, MÁV - közül az Előrére épült. Érdekesség: szintén 27. augusztusában alakult meg Csabán a Bohn FC is). Végül Csaba FC néven játszottak, a csapat teljes neve Csaba FC Békéscsabai Sportkedvelők Köre volt.
Az Előre pályán játszottak, a főszervező Filipinyi András, az Előre egyik vezetője volt. A klubbal a pályaépítéskor került kapcsolatba – ő finanszírozta a tribünépítést és ezért a bevételekből 15 százalékot kap.
A klub a II/B profiligában indult, de egy év múlva feloszlott (28. májusában fizetési kötelezettségeinek nem tudott eleget tenni a Rákospalota, a Wekerle és a Csaba, működési jogukat a PLSZ felfüggesztette). Legnevesebb játékosuk Kronenberger volt (akit később Korányi néven ismerhettünk meg), aki a Bástyától érkezett kölcsönbe.

4. Persze, kereshetsz e-mailben. Lásd az adatlapomon.
Előzmény: Emen (868)