légüres tér Creative Commons License 2007.02.25 0 0 5982
Sajnos most a férfiak nem tudnak jönni, csak létszámhiányosan:)Különben is, ha mind velünk tart, akkor nem lenne elég két személyautó. Van amikor Nekik is más dolguk van:)
Nem tudom, hogy oldjuk meg, de számoltam és arra jutottam, hogy ha egy kisbusz 100 km-en 10 liter gázolajat fogyaszt, akkor az 500 kilóméreten 50 liter. A gázolaj ára 250 Ft, ha azt beszorzom, akkor az 12500 Ft. Ha a sofőrnek fizetünk még 9 ezret a kacsójába plusz, akkor még mindig csak 21500-nál tartunk, plusz egy autópályamatrica, ha nincs Neki, ami ezervalahányszáz...Kapna a sofőr tőlem egy tiszteletjegyet a fesztiválra, hogy ne kelljen kóricálnia a rendezvény idején, hidd el az sem semmi:)Hogy a fenébe gondolják azt, hogy számla nélkül el akarnak kérni 35-40- 50 ezreket???:) Inkább fel ülünk a vonatra, de ne legyenek már ennyire elszállva maguktól:)
Meglepő számomra az is, hogy ebben a curva városban mennyire nem kell a pénz az embereknek. Néhány évvel ezelőtt még kapva- kaptak volna az ajánlaton, akiknek szükségük van a lére.
Igaza van Anyámnak, mindíg azt mondja, hogy nem is akarnak mostanában melózni az emberek.
Akkor is eldöntöttem: az általam kalkulált árnál ami legfeljebb 23000 FT,többet nem tudunk fizetni. Ez van.
Ha két személyautóval megyünk, akkor is olcsóbban ússzuk meg.
Előzmény: bied (5981)