Chear Creative Commons License 2007.02.22 0 0 33390

szecsosz!

 

Ennyi rutinnal én sem ajánlom a CRX-et, nem egy tipikus tanulóautó. Akkor már sokkal jobb választás egy 1.4 - 1.5 4th gen civic, azt is ésszel vezetve. Persze lehet, hogy Te amúgy a következő Suhamér vagy, akkor bocs. Nem tudom anyukád 115 lovas gépe milyen idős, milyen autón tanultál vezetni, mert a lóerő nem minden. A 80-as évek végén, 90-esek elején még nem volt szériatartozék az ABS, ESP, légzsák stb. Vezetési élményben össze sem hasonlítható egy akkori és egy mai gép, egy európai gyártmány egy Hondával (mellesleg pont a futómű miatt :)). Én meggondolnám a helyedben, ismerve a saját vérmérsékletemet és ha már muszáj vennem valamit, akkor az alapján választanék. Ja, és mindenek előtt ki kell próbálni a kinézett típusból egy jó állapotút.

A Lidl-ben 200 Ft-ért ugyan lehet kapni bort, de nekem ingyen sem kéne.

300e jó magyar forintért csak hulladékot veszel, amire csak a biztonságos, üzembiztos közlekedéshez még annyit rá kell költeni. Gyűjtögess még. Minek neked 18 évesen, 1500 km rutinnal saját kocsi?

Komolyan mondom teljesen értékvesztett ez a társadalom.

Örültem, hogy 24 évesen megvehettem az első autómat, miután lediplomáztam. Ma meg már tele vannak a hallgatók autóival az egyetemi parkolók.

Előzmény: szecsosz (33385)