Fogár Creative Commons License 2007.02.20 0 0 5278

sziasztok...

 

lassan kedvet kapok a kenyérsütéshez. Elegem van a sumák boltokból. Tegnap az edényes áruházban találtam végre biotejet...gondoltam veszek Jankának, amúgy is olcsóbb, mint az az osztrák amit alapban veszek neki. Mire visszavittem a szokásosat a hűtőbe a helyére---örültem is, mert ez a bio ez sokáig jó (02.28)...mire visszaértem más is örült és vettek párat...én meg automatikusan bepakoltam 3dobozzal...na állat, mert már csak itthon vettem észre, hogy 02.18ig jó az amit már én vettem le a polcról---elöntött kissé az ideg, mert az olcsónak számító tej (199 Ft)...és még 1napja le is járt a szavatossága...és mindezt lejárat után hagyták kint.

 

tracy: babzsákfotelünk nekünk is van...én igazából szoptatáskor szerettem, manapság már "csak" vacsizunk benne, mert a reggelit Janka az ágyunkban szenvedi el :)---néha én is belehuppanok amikor a Janka szobájában játszunk és onnan felügyelem az eseményeket :)

 

talán kistesónál megint hasznos lesz, amikor naponta 73x szoptatás van, meg punnyadás. Én imádom...elég nagy helyet foglal el- kár,h nem a nappalinkban van...ott eléggé vendégmarasztaló lenne. Nekünk most 1éves, és lassan tölteni kell bele golyócslát, mert most kezd kicsit megsüppedni.

 

 

toria:ugye ti voltatok Kos szigeten tavaly ősszel? Mikor voltatok pontosan? Milyen idő volt? Milyen amúgy a sziget? Part?...stb Nem tudjuk hová menjünk nyáron, szóba jött ez is :)

 

kismica: drukkolok akkor ahhoz, amit el sem árulsz :)