fr.uzsi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 73662

A java részét általában elfogadják. Tehát pl. az átjárhatóságit nem kell megismételni, de friss hormontükröt szeretnek csinálni. :) Illetve friss spermiogramot is.

 

Na akkor én is elmesélem vizitdíjas élményeimet Tapolcán. Ma voltunk, semmi extra, mielőtt még lecsaptok rám :), csak egy éve volt utoljára cytológiám, meg a szerológiai szűréseket kellett ismételni, hogy tavasszal ezzel már ne legyen gond.

Szóval a recepción szedik. De! A betegnyilvántartó program és a számlázó program nem kompatibilis, tehát nem lehet egyikből a másikba átmásolni az adatokat. Sőt, ahhoz hogy az egyik fusson, ahhoz a másikból ki kell lépni. Így viszont tök sokáig tart, mire bejelentkezel, és megkapod a kezelési lapot. Én nem tudom reggel hol állhatott a sor vége, mi délelőtt mentünk, és hárman voltunk összesen, de vártunk vagy félórát az érkezéstől számítva, mire ránk került a sor. Ez ugye annyit tesz, hogy minimum negyed óra/fő. Szerencsétlen Piroskának meg hullot a haja, és nem győzött elnézést kérni, hogy lassan megy a dolog. Mintha legalábbis ő tehetne szegényem róla. Szóval Molnár Lajost innen is csókoltatom.

 

 

Előzmény: Bóbíta (73660)