Soká Creative Commons License 2007.02.11 0 0 272
Kedves Shiva, nagyjából elmondtam a saját álláspontomat. Szerencsés ember vagy ha 10-nél több "szakit" ismersz, mert én Budapesten összesen nem tudok ennyi hivatásos faesztergályosról. A számuk mintha csökkenő tendenciát mutatna, legalábbis én minden szaknévsors-szerűségben ugyanazt a három-négy nevet találom.
Ráadásul az én tapasztalatom az, hogy a témából élők többsége - még ha lenne is rá ideje, lehetősége - nem lesz oly jámbor, hogy megossza a tudását. Tisztelet a kivételnek.

Az elmúlt 4-5 évben én láttam már jópár topikban hasonló kezdeményezést, a többség érdeklődés hiányában kifulladt. És még az oldalak is megszűntek, a tartalom pedig elveszett. Tanácsként mondom, 80-100 regisztrált tag alatt csak akkor él meg a dolog, ha jóbarátok csinálják, akkor meg tele lesz a fórum off hozzászólásokkal.

Neked persze más a véleményed, hiszen egytopikos nicked van, de a többség nem ilyen, többet olvas és ír az indexből. Ezzel együtt, ismétlem, sok sikert!

És, hogy ne legyek teljesen off: csinálhatnánk egy rövid lajstromot azokról a faesztergályosokról akiket ismerünk, ajánlunk, vagy éppen kevésbé ajánlunk. Persze azért mértékkel és udvariasan. Ezt betartva akár magukat is ajánlhatják (kellő szerénységgel) azok az esztergályosok, akik olvassák netán a topikot. Ha rossz az ötlet, nyugodtan állítsatok le.
Előzmény: Shiva72 (269)