MyBaby Creative Commons License 2007.02.10 0 0 5017
Úgylátszik, ma mindenki előkerül......

sziasztok,
végre letelepedtünk Apánál (Spanyolország) és most már tényleg minden cuccunk itt van. A saját számítógépem is beüzemelésre került, wow!!
Ami a legfurcsább, hogy az elmúlt fél évben ahányszor kint voltunk mindig visszaszámoltam, hogy már csak x napot lehetünk együtt mert indulunk vissza. Most nincs repülőjegyem vissza....................................

Az elmúlt fél év legrosszebb repülőútját tettük meg "utoljára". Valószínüleg én, aki imádok repülni, pont mostanra sokaltam be. Soha nem fogok Alitaliaval repülni.
Sajna ide májustól októberig van csak direkt járat, egyébként mindig átszállással lehet jönni. Frankfurt, Zürich, Madrid helyett most Milánon keresztül jöttünk.

Katsztrófálisan fos volt a repülő, a legbunkóbb a személyzet. 1 órát aszalódtunk indulás előtt a gépben, no légkondi, 40 fok és tömött gép.
Ezért 20 percem maradt átszállásra, a babakocsit amire ugye rá van írva, hogy Delivery by the Aircraft, természetesen csesztek odaadni . Hanka kivétel nélkül mindig minden utazást végig ugrál és leszállásnál bealszik, így volt ez most is, tehát a rongybaba gyereket felöltöztetni mert 5 fok volt, lelépcsőzni gyerekkel a vállamon + ritikül+pelenkázótáska fullon tömve (amit ráakasztottam volna a babakocsira...) felszállni a tömött buszra és be a meleg reptérre.
Ott letójtam a babakocsi kutatását, gondoltam legfeljebb ennyi volt, majd napok múlva utánunk küldik. Vállamon a kómás kölökkel rohantam a másik géphez , persze kb. 5km-re volt a reptér másik végében. Takkra becsekkoltunk, beértem a gépbe, lerogytam, gyerek abban a pillanatban nyitotta ki mosolyogva a szemét és indult az újabb pörgés 2 órán keresztül. Repülőgépes szorakoztatásban jeles vagyok:

-gyerek bekötő öv csattja fincsi hideg fém és fényes
-hányószacsek top10,
-fóliázott A4 lap a biztonsági tudnivalókról, mindent kibír , szines és képes.
-tépőzáras fejvédőt minden elötted lévő ülésről előre vedd le, hogy ne menetközben rángassa ki az elötted ülők feje alól.
-műanyag kávéscsésze pipec, remek hangja van az ablakot verve
-üditőspohárral vigyázni mert néha foncsoros a pereme!
-ablakroló fel-le huzogatás remek, főleg ha éppen süt a nap
-tálcanyitogató jobbra-balra tekerhető
-tálcát lenyitva rá lehet állni, főleg ha mama alulról megtámassza
-a tálcán ugrálni is lehet és belátni az összes utast
-a stuwiknak lehet kurjongatni, integetni
-kajánál pillanatokra leköthető az alábbi cuccokkal:
-cukor
-szalvéta+étkészlet befóliázva
-süti, szendvics, felfújt fóliában
-kiskanál
De vigyázat, cukorpapír olvad és szakad, átlátszó fólia sarka lerágható és lenyelhető.
Hankának egyszer sikerült egy mm-es darabot benyelnie, onnan tudom, hogy rögtön rámhányta az előzöleg fogyasztott kajával együtt. :-))))))))))))))))))

Ha már minden lement 2x, akkor ott van még Anyu, akinek van fülbevalója, nyaklánca, lehet fogdosni a cicijét benyúlva megkarmolva a ruha alá.
A haját lehet húzni, az orrába és fülébe, szájába bele lehet nyúlni. Lehet rajta is ugrálni, mászókának is kiváló. Amikor már Anyú sem bírja és sikít a fájdalomtól, akkor jól meg lehet harapni valahol , majd jót röhögni és várrni az oolvadozó csókokat.

Hát így utazunk mi...
Szerintem az elkövetkező pár hónapban repcsitér közelébe se...

Babakocsi meglett egyébként , véletlenül vettem észre, ahogy a Madridi! bőröndök között forgott. Bőröndöt kipakolták (pedig fóliás volt) elrontották a légzésfigyelő jeladóját, majd 24 óra múlva házhozhozták mert az természetesen Milanóban maradt.
Ha már tasha is időjárást jelentett, hát itt 16-20fok van de +ban. Kék az ég, süt a nap, de eléggé fúj a szél.
Képeket is nyomok rövidesen.
Ja és még a gyermekről:
6 foga van, nem kivehető a beszéde, négykézláb ezerrel megy és minden mellett feláll, néha elenged mindent. Járókában kapszkodva közlekedeik.
Bocsi kicsit hosszú lett, de most már leszek rendszeresen. Majd jól ránk untok..