Samu mama Creative Commons License 2007.02.09 0 0 5002
Boldog hófordulót mindenkinek mára, tegnapra!

Shaish: a nyúlcsemegés sztorin, ne haragudj, én is jót kacagtam :DD Remélem, azért nem csak virtuálisan ismerkedik meg Sári Csabival ;-)

Toria: látom, jó volt a pihi... Nálunk most az a trükk kaja terén, hogy pár falatot lerakok Sári elé, azt ő nagylányosan eszi, én meg adagolom mellette a rendes kaját... Bár nem tudom, h ez meddig megy így majd....
Sztem sem fog Roli elfogyni... :D

Ertal: én is elhatároztam, hogy Sári is tényleg hasonlókat eszik majd, mint mi, úgy, mint ahogy Shaish írta - nem bírom idővel a nyolcvan féle kutyulást a kaják terén. Kinga hogy van?

Tracy: bnmnél volt hasonló helyzet, 12-13 hós kor körül, aztán elmúlt, gyermek megmaradt :D Sztem ne parázz, max. akkor , ha nagyon elkezdene fogyni, megkérdezheted a dokit. Persze, könnyű még nekem magyarázni....

Fogár: tandíj - ügy: annyiban nem értek veled egyet, hogy ha vki kismama, tulképp csak a Gyedből él, ami elég sok bébi-dologra elmegy. Most emellett egy húzósabb tandíjat kifizetni nem egyszerű, mivel sutyiban dolgozni nehéz a gyerek mellett, míg a diákok simán elmehetnek mellette dolgozgatni vmit, persze, ha nem egekbe szökik fel a tandíj ára. Sőt. Én pl. azért tanítottam orrba-szájba az egyetem mellett, mert azzal az ösztöndíjjal aztán nem sok mindent lehetett kezdeni. Nekem egy csomó olyan csoporttársam volt, akit anyu-apu tartott el, neki "csak" tanulnia kellett, hát, azért a munka nemesít :DDD Főleg, hogy egy csomóan így is maradtak a diploma után is 8-O!!!Tény, hogy Dunát lehet rekeszteni a diplomásokkal, köszönhető ez a sok fizetős fősulinak-egyetemnek-szaknak.