fastumgél Creative Commons License 2007.02.05 0 0 214

Itt vannak a fényképek. És azt szeretném mondani, hogy érdemes megvenni ezt  a gépet, annak ellenére, hogy igen sok durva gyártási hibát lehet rajta tapasztalni - nem egyeznek a furatok a csavarhelyekkel, durva az acélöntvény kidolgozása, a menetek túl lazák, de azért használhatónak tűnnek. Sajnálatos hogy csak a vásárlás után itthon vettük észre hogy hiányzott 2 db "műanyag tekerő" - de azt itthon barkács módon de használhatóan fából elkészítettük, és az használhatóbb, nekem legalábbis tetszik. Javaslom a fényképen látható padlózathoz való rögzítési módot, fémdübellel mivel érzésem szerint hosszab és nagyobb átmérűjő anyag esztergálása közben a jopbb oldali támsztólábnak nagy lehet a kilengése. Van egy öreg faesztergályos ismerősöm aki az állványt vasúti sínból készítette el és hozzárögzítette mind a falhoz mind a padlóhoz.

Egyébként annyit szeretnék még elmondani hogy a gép ára 76.990 forintért volt meghirdetve amikor azonban bestéltem a Praktikerben az emberrel, aki azt mondta hogyha várok még 1 hetet akkor 10.000 forinttal lesz olcsóbb. Ezt a hetet kivártam és meglepődéssel tapasztaltam azt h ue. a gépet olyan hitelkonstrukcioval ajánlották a megvásárláskor h a végösszeg uennyire jött volna ki.

Megjegyzés: azt az infot kaptam h minden Praktikerben 6db ilyen gépet szállítottak. Szerintem tekintve a hazai szűkös kínálatot, ha vki tényleg szeretne komolyan ezstegálni érdemes vásárolni 1 ilyen gépet.

Továbbit és munkadaravokat a rendrakás után.