:Jersey: Creative Commons License 2007.02.02 0 0 67

Sziasztok.

 

Én ma megnéztem pár részt az itthon futó topmodell leszekből, de szerintem siralmas.Egyrészt az h a lányok nem a legszebbek de ezen felül ugy beszél majdnem mindeggyik mint egy kocsis,de ami igazán feéháborított az Náray Tamás volt,aki az összes lányt lefikázta.Pedig tényleg szép alakjuk volt.Pont most volt azó a kereskedelmi tv csatornán az anorexiás modellekről szívem szerint ezt kéne elküldeni, a bevágásokat ah Náray fikázza a lányokat.Felháborító.

A másik ami nekem rém ellenszenves volt,az a lányok közötti áskálodás és féltékenység.Bár ez máshol is így van, modellek között"nőttem fel"mivel a szüleim divatbemutatókat szerveztek anno ugyh belülről láttam én is az árnyoldalait és ez a része egyáltalán nem jobb, ami elszomorító szerintem h ennyire félékenykedni kelljen a szakmában.

Például szivesen megmérettetné magát az ember hogy jelentkezzen egy ilyen versenyre, de nekem azonnal kedvemet szegte például az a fajta légkör ami kialakul bent és később ami ezen a területen vár az emberekre.

 

Szerintetek egyébként megkockáztatnak egy második szériát?

Egyébként ha mmár műsorvezető akkor én a most ugyan kisbabázással foglalkozó de abban az időben még aktív Görög Zitát tettem volna.