Kolima Creative Commons License 2007.01.31 0 0 243
Tisztelt Sasa777!

Veled élvezet beszélgetni :) Kedvemrevaló a stílusod.

"A rááldozott idő egyelőre nem felesleges. Az információ - ha valaki tud vele élni - hatalom" Hm...hm...hm... véleményem szerint azon munkatársaiknak felesleges, kik képesítésüknél fogva többre lennének hivatottak. Ezt a munkát ugyanis kevésbé szakképzett emberek is el tudnák végezni, természetesen komoly emberekre gondoltam. Viszont azt nem tudom, ki, mennyire kedveli ezt. Az is lehet, hogy valakinek ez a szakterülete, nyílván terjedelmesebb ez a munkakör, mint ahogy azt én elképzelni vélem. Az információ hatalom, ez bölcs mondás. S tudom én minek kell nekik az információ, legalább is nagyvonalakban sejtem. De majd elválik, megérzéseim bejönnek-e.

"Akkor válik feleslegessé a munkájuk, ha nem elég hatékony ahhoz, hogy elérjék a céljukat vele" Izgat, vajh mi lehet az a cél? ;)

"Amúgy nem tartok a "hárombetűsektől" egyáltalán. Olyan vagyok, mint az UFÓkkal. Szeretném már végre, ha eljönne hozzám egy, hogy jól leülhessek vele beszélgetni, de nem jön a fenének sem" Hm... emlékeztetsz önmagamra ;)

"Bár olyan nagy "világveszélyeztetőkáoszbarántószétzüllesztő" dolgokat nem is szoktam írni/mondani, hogy megkeressenek. Lehet, hogy ez a baj?! :=)" Most mondjam azt, hogy tapasztalatból tudom, ez nem vezet sehová sem? No hát mondom. Bár nem tudom, a beszélgetésen kívül miért akarod, hogy megkeressenek... ;)

"Vajon ha egy munkáltatót megkeres egy "hárombetűs", és egyszerű kérdéseket tesz fel egy munkavállalóról/leendő munkavállalóról, mi lesz az eredménye a kérdezősködésnek? (A munkavállaló szempontjából.)" Nyílván felkel a munkáltató érdeklődése a munkavállaló felé... további kérdés, hogy negatív avagy pozitív irányban-e? Másfelől ha a munkavállalóról kérdez, infók birtokába jut róla az adott cégen, munkahelyen belüli életéről, viselkedéséről,stb. Ha viszont leendő munkavállalóról kérdez... akkor is hasonló a helyzet. Viszont biztos, hogy a "hárombetűsök" valamiért szemet vetettek a célszemélyre... igaz? Vajon miért?
Előzmény: Törölt nick (242)