toria78 Creative Commons License 2007.01.31 0 0 4886

Fekve kúszás: nem emelkedhetek a fejvédő felé, ami ugye max 5 centis emelkedést enged, szóval ügyeskedni kell, de már csináltam vagy 4x.
Tudom, nem jó a gyerek mellől ellopózni (nem szoktam), de mivel alvásról van szó (mármint tudom, h aludni fog), így nem követem az elvet. Ha elmegyek tőle, mindig elmondom, hogy mi lesz mikor jövök, még ha fél percről is van szó. HOzzáteszem, kevés sikerrel érti meg..
Az egy hétig hagyom sírni dolgot nem vetem be, arról úgy gondolom, hogy esetleg azt érzi, h sírni sem érdemes, pedig az nagyjából az egyetlen figyelemfelkeltő dolog amit tud, és az "anya le se sz.r"-t érzi majd.
No de ugyebár pont ezért kértem annyi könyvajánlást, hogy tanuljak majd vmit ezekről.

 

Kocsivezetés. Én nem vagyok túl jó, mert nehezen mérem fel mások sebességét és a távolságot, így előzni stb nem nagyon szoktam (inkább én megyek elöl gyorsan :-))). A parkolás is nehéz volt, pl tolatáskor merre is tekerni a kormányt... Igaz, az utóbbi időben sokat javultam, bár sztem kevesebbet vezetek, mint korábban. A tolatva beparkolás már nagyon megy (igaz, oldalirányben soha nem parkolok, csak élével ha értitek mire gondolok), és büszkén szoktam mesélni, hogy előztem 5 autót és 3 sávot váltottam :-)) 15 perces úton.

 

Borcsi, szóval azért akkora alvás-küzdés nincs szerencsére, este kajába bealszik, nappal az egy darab alvása is simán megy, csak heti 2x van kúszás :-)

 

Nevek tetszenek - az első körből maradtak, vagy újragondoltátok?

 

Szoba.. én is gondolkodtam már rajta. Én a különre szavazok eleinte éjjelre (mert sztem Nojka felébred majd mindenre), de amint átalussza az éjjelt a kisebbik, egyesítésre szavazok - kell egy jó tesó, akivel este még lehet játszani brümmögni.
Emlékeim szerint Tasháék is pár hónap után tették be Domit Martinhoz.

Fogár: "persze nem én döntöm el" - sem elméletben, sem gyakorlatban :-)