aerio Creative Commons License 2007.01.26 0 0 1101

"Az eddigi forgalom egy része szerintem azok a kisgépek, akiket Debrecenből elriasztott a schengeni igények szerint megszigorított lélektelen, bürokratikus handling."

 

Őszintén szólva nem tudom, ez mennyire van így, de a cikk szerint ritkán fordult elő, hogy épp csak megállva szállt le egy gép.

Én sem nagyon hiszem, hogy itt a turizmusra lehetne építeni, ahhoz valami csodajó szervezésre és reklámkampányra lenne szükség az utazási irodáknál.

Részemről inkább a gazdasági oldaláról szeretnék derűlátó lenni. Talán az ide utazó üzletemberknél és tehetős vadászoknál megmarad pozitívumként a város repülővel való megközelíthetősége és így esetleg beruházást hozhatnak a megyébe, illetve ha egy beruházó előnyként könyveli el ezt a lehetőséget és a térség mellett teszi le döntését. Nem tudom mekkora lehet ennak a valószínűsége, én is csak reménykedem.

 

Úgy gondolom lehetőséget azért adhatunk neki (mást nem is tehetünk), aztán idővel kiderül majd minden.

Arra nem nagy a valószínűség szerintem, hogy valaha nyerséges lesz, de évi 27millió szerintem nem olyan óriási összeg a fenntartására, túl sokmindent nem lehetne építeni belőle...

Előzmény: Vgyuri (1100)