gyöngyvirág2007 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 8671

Sziasztok!

 

Marcsi, végre én is elküldtem a kedvencemet az egyéves albumba :)

Tegnap este már megnéztem LadyTigi képtárát, nagyon szuper dolgokat találtam :) egyre bővül az elkészítendők listája, azt hiszem, csak akkor van esély legalább egy részét elkészíteni, ha én is mindennap kötök/horgolok legalább egy keveset! Viszont most, amikor először beírtad a 8650 hsz-be a linket, kicsit megtévesztett a közgazd. név, hogy nekem ott nincs mit keresni :)))

Nem lehet átnevezni?

 

Kicsit pihentetem a poncsót, mert körbehorgolás után sem az igazi, kicsit még mindig kunkorodik, mérges vagyok, hogy nem akar jó lenni :(

Viszont abba volt hagyva egy bébisapka, azt folytatom, nemsokára kész. Lesz még mellé kiscipő és kesztyű is. Ajándékba adom majd. Ha kész a szett, felteszem a képet :)

 

Vki volt mostanában pesti fonalturiban? Jan. elején voltam a Népszínház utcaiban, jópárat a Potom boltokból pedig felhívtam, volt ahol jan. végére, volt ahol febr. közepére mondták az új áru érkezését. Tudtok frissebb infót?

Én külvárosban lakom, van 2 fonalturi, de ott jóval drágább: 2980/kg. Igaz, hogy több egyformát ki lehet fogni, akár egy pulcsinak valót, vásároltam már ott.