utóember Creative Commons License 2007.01.21 0 0 49121
Elfogyott a tudományom, segítséget kérek.

WinXP SP2 (angol)

Fájlrendszerhibák miatt elvesztek fájljaim, többek között a comctl32.dll fájl. Így a Windows nem is indult el, hiányolta ezt a fájlt. Először linux alól bemásoltam máshonnan egy ilyen dll-t a megfelelő helyre (magyar windowsból, de ez elvileg nyelvfüggetlen fájl szerintem). Ekkortól kezdve a gép úgy bootol, hogy a bejelentkezési képernyő (ahol felhasználót választhatnék) egyszerűen nem jelenik meg.

A gép nem fagy le, van egy fekete képernyőm és egy fehér mutatóm rajta. Hálózatról még látom is a megosztott könyvtárakat. Nem csinál semmit a lemezzel. Igazából ránézésre minden rendben van, csak a bejelentkezést felejti el felajánlani. :) A fájlokhoz máshogy hozzá tudok férni, de azért jó lenne, ha újra működésre tudnám bírni ezt a Windowst, anélkül, hogy teljesen újratelepíteném.

Nyomtam egy teljes repair installt, de a probléma nem oldódott meg. Ebből azt a feltételezést szültem, hogy a felhasználói profilokkal van baj. Fogtam, és átneveztem BartPE alól a "documents and settings" könyvtárat, és megnéztem, arra mit lép. Semmit, továbbra is pontosan ugyanaz történik, nem enged bejelentkezni. :)

Javaslatok? Köszi előre is.