Stoner Creative Commons License 2007.01.17 0 0 515

Miért éreztem, hogy rosszul írom, és, hogy Te erre rá fogsz harapni?

Kis különbség, hogy egy rézpénzt eszel meg, vagy 20 csepp kolloid ezüstöt cseppentesz a szádba. Megint dilettáns leszek: A kolloid talán egy kicsit más, mint a fémezüst, amit eleink nyalogattak minden nap 5x. A gundelben még talán ma is ebből kapod az Újházi tyúkhúslevest Gundelné módra...

Oszt az az ólom, amit a nyomdászok a kezükről a szajukba-orrukba-szemükbe dörzsöltek, és a gőzét meg belélegezték? Milyen mennyiségekről beszélünk? Nem szólva a gyerekkorunkról, mikor a jobbak a légpuskatöltényeket a szájukban tartogatták, mielőtt betöltötték volna a csőbe? Aztán a rézüstök, amiben a pájinkát főzték, és a jó bográcsgulyást?

 

Akkor, vajon miért olvastam én az ellenkezőjét annak, amit Te írsz? Mindamellett, bioboltban kapható, engedélyezett "termékekről" beszélünk.

 

A Nystatin milyen módon erősíti a májat?

A Demalgon és az Algopirin, az emberiség jótevői. Mint tudjuk. Értük folyt a nemtelen küzdelem a méregboltokban. Mennyi mérget ettünk meg és esznek meg az emberek nap mint nap, amiért külön fizetnek, amit az én fizetésemből is levonnak, holott egy szemet se veszek be belőlük, + az a rengeteg nitrozamin és egyéb borzalom, amit Te is megszel a húsokban és a nem részletezett "létfontosságú" ételeidben?