ádibébi Creative Commons License 2007.01.15 0 0 23356

Szevasz.

 

PUG Kovácséknál csinálta egy alacsony, kövérkés, jófej fickó, olyan tipus ment az enyémbe (1,6 Hdi), amiben a tempo-limit funkció nincs benne (vak az a két kapcsoló), csak a tempó tartás. Először megnézték az autót, lehet-e beletenni. Működik (azóta néha-néha, kikapcsolás után mikor újra aktiválnám, elküld anyámba, de két perc motor ki után simán méegy újra), és nagyon szeretem. Még két dolog:

 

Frédiék művezetője mondta, felejtsem el (még előtte kérdeztem őket is), mert ha szoftverfrissítés lesz az autón, az új szoftver nem fogja felismerni a tempomatot, dbhatom ki. Lehet hogy igaza lesz, még nem tom.

 

Másik: a kar 12EFt volt, a munkadíj pedig 1,2 rezsióra asszem, így együtt 22EFt körül fizettem. (Kovácsék műhyelvezetője jól le akart nyúlni, az előzetesen mondott 20 körül" ár helyett majdnem ráírta a 34-et a papírra. Mondtam, nem ennyit mondtál, öregem. Végül 22-ben kiegyeztünk.)

 

Ha vmi miatt megszűnne a tempomatom, nekem már eddig is megérte. Mióta megvan, az autót a km-ek kb 60-70 %-ában a tempomat vitte. Imádom.

Előzmény: Jena307 (23351)