Bálint23-24 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 11947
"Amíg Rv-n úgy jön ki a műszak, hogy "botkezű vagy nem tudsz vezetni", meg mindenféle vizsgálat nélkül kijelenti, hogy "a hiba a vezetőpult és a vezetőülés között van" addig nincs miről értelmesen kommunikálni."

De az járható út, ugye, hogy kimegyek a művezetömmel megnézni valamit a Te vonatodon, és TE a peron másik végéről odakiabállsz: "Fáznak az utasok a pótkocsiban, nézd meg mi van vele!!!!" Te ezt hol írtad le a jármülapra??? Nem igy kell ezt? Ennyit az utasítás szerinti munkádról! Amugy elmondom bár semmi közöd hozzá, megnéztem. Az egész pótkocsiban 1 azaz EGY fütőtest nem ment. Itt helyben magamhoz nyúlok ha ezt egy utas észreveszi (hömérséklet szempontból).
Néha még a munkába utazó vagy munkából hazatérő héves kollégák sem veszik észre, pedig nekik kéne ezt-azt tudni a dologról.



"Azt is áruldd el, hogy kimutathatóan hányszor érdeklődtetek?" Többször, több kollégától is, van akit a saját mobilomról, saját költségemen hívtam fel!!! Adjam oda a részletes telefonszámlámat? Esetleg személyesen amikor találkozunk mondok neveket akiket megkérdezhetsz! De amugy nem erre a célra van a jármülap??? Látom képben vagy a témában!!!! Ez azért van, hogy a jv. ráirja a szerelvényen jelentkező hibákat!!! Ugye jól mondom?

"Azt is, hogy az adott napi revíziós vonattal, miért csak Angyaliig lehet eljutni? Kinyílnak a végállásos ajtók... Én meg abból adnék leckét, hogy kell bezárni..."
Mert Te jó szakember vagy és soha semmit nem hibáztál. De lehetett éppen zártörés is (belül, a belső müszerszekrényeknél) Egyébként Te mint tapasztalt jv. tudod, hogy mennyi idös jármüveket vezetsz? És hogy ebbe mennyi 30-35 éves mechanikus alkatrész van? Lehet hogy bennt jó, kétszer meghúz a zárkapcsoló pl. és aztán eltörik a himba, vagy az érintkező tartó bak. ) És valószinü mert Ráckevéről eljöttél vele, tehát ott még jó volt! De egyébként meg hogy vetted át?

"Azt is áruldd el, mert ez szerinetem sokakat érdekel, hogy a jv. hogy talált piros relét az üzemszerűen kiadott kisegység egyik motorkocsijában?" Tanulók, hibaelhárítás...

"El volt akadva a mentkapcsolómű.... Ami akkor járt ki napi vizsgáról?" Ismétlem:
Egyébként Te mint tapasztalt jv. tudod, hogy mennyi idös jármüvekel vezetsz? És hogy ebbe mennyi 30-35 éves mechanikus alkatrész van?... de most pl mágneskapcsoló érintkező törés, tekercs égés stb...


"Az is érdekel sok mindenkit, hogy a Rv-i vonalon, miért kell vízhatlan kezes-lábast hordani a motorvezetőknek, amikor esik az eső?" Ezt hol és melyik szerelvény lapjára írtad rá? Mutasd meg! Én a fedett csarnokban honnan tudjam, hogy Neked kinnt be esik az eső? Sajnálom hidd el, de nem vagyok látnok.... Amiről nem tudok azt meg hogy (és miért???) csináljam meg?
Előzmény: kormanyszelep (11932)