tuzer Creative Commons License 2007.01.09 0 0 16010

Nem vettem személyeskedésnek.

De én már évekkel ezelőtt is dührohamot kaptam az olyan disszertációktól, melynek témája az volt, hogy adjatok pénzt és én csodát teszek.

Én azt szerettem volna, ha az a "SZAR" ami még megvolt, végre működne úgy, ahogy kell.

"nem lehet a kupleráj minden qurváját egyszerre boldoggá tenni!"

Dehogy nem, lehet. Ha a qrvákat békén hagyják, már boldogság lehet nekik. De ha a régi, recsegős ágyakat állandóan leszervezik, és interoperábilis újakat ígérnek (amelyek helyett újra csak a recsegő-ropogó, de még használható régieket ritkítják), viszont a madámok állandóan új estélyit kapnak, a rutinos, gyakorlott (de még nem romos) kurvákat friss szűzekkel próbálják szopásra tanítani, hát elmennek inkább apácának.

 

Tüzér nem szeretne új lövegeket

Nem új löveg kérdése. A löveg csak egy eleme a tüzérség rendszerének, önmagában annyit ér, mint a Gábor Ároné. A régi lövegekkel sem volt meg a tüzérségi rendszer, soha. Ezért kellett volna először RENDBESZEDNI, működőképessé tenni azt a rendszert ami volt. Ezután lehetett volna látni, hogy milyen elemek szorulnak fejlesztésre, stb. A lövegek csövei gyakorlatilag gyári újak voltak, a lőtávolság lőszervásárlással drasztikusan növelhető lett volna, de minek, ha pl. horizonton túli felderítés nem volt soha, most sincs.

Én már csak nyugdíjemelést szeretnék.

Előzmény: Stylist (15995)