Kuruc71 Creative Commons License 2006.12.28 0 0 15531
Ady ligeten az alaki kiképzésünket egy hót primitív tizedes vezette. Roma volt a lelkem. Azt is hozzá teszem hogy szive is volt, és mikor nem az eszére hallgatott akkor igen rendes csóka volt.

Szóval a tisztes épzésen lévő szakaszunk az alakuló téren ami közvetlen a laktanya parancsnokság épülete mellet volt. Mi több a pk ablaka arra nyílt, és szinte minden út mellette, vagy keresztül vezetett rajta ( magyarán igen forgalmas volt az aranyparolisok által ) szóval itt eldöntöttük hogy megvicceljük a " fenn az orrom mert én vagyok a tizedes " urat.
Az egyik srác hobbiól tudta pár idegen hadsereg alaki szabályzatát. Előtte való este nagyjából begyakoroltuk az USA vigyázz, hátraarc pihenj mozdulatait, és mikor a mi tizedesünk az ellenörző elöljáró előtt " virítani " akart akkor ezzel a remek mozdulatsorral akasztottuk ki az őrnagy urat, és vele együtt a tizedest.

Az őrnagy ordítozott mikor látta katonásan EGYSZERRE végrehajtott mozdulatainkat hogy " Mi ez a lószar ??? Mit tanított maga neki ??? Le fenyíttetem !!!! "


Az meg csak nézett és nem akart hinni a szemének. Olyan arcot vágott hogy az sok mindenért kárpótolt minket.


:-))
Előzmény: Volt tüzér (15529)