lilywhite Creative Commons License 2006.12.17 0 0 137
Szia!

Szívesen, máskori s :-)

Nem, úgy gondolom hogy nem ment olyan nehezen,és biztos vagyok benne, hogy neked sem fog nehezen menni,főleg ha már gyakorolsz is.Eleinte én féltem a dologtól, és nem készültem fel rá, nem is gyakoroltam egyáltalán - csak ha rágondoltam, máris elkapott a hányinger, aztán egy jó fél év után miután a barátommal összejöttem, nagyon akartam egyszer, és láss csodát, sikerült is :-) Szóval a lényeg: akarni kell :-)

De, nagyon fontos, hogy ne egyáltalán ne szégyelld magad emiatt. Ha valaki azt mondja, hogy ez kurvás, annak súlyos erkölcsi gondjai vannak! Nem kell nekik hinni!
Szerintem akit igazán szeret az ember, annak természetes, hogy minden tőle telhetőt meg szeretne adni - ez a legszebb dolog az egészben. Akinek viszont az a célja ezzel, hogy minél több faszt szopjon le a dizsiben, na, az a kurvás, de ahogy a szavaidból kivettem, Te nem ilyen vagy. Úgyhogy nyugalom, ez egy teljesen természetes, és gyönyörű dolog, amint fogod majd látni, hogy az embert, akit imádsz, és minden örömöt meg akarsz neki adni, úszik a kéjtől... :-)

Jó, azért annyira nem kell letolni, hogy teljesen szarul legyél, és hányjál. Ha lemegy 15 centire, az remek, még 1-2-3 centi, és teljesen okés a dolog. De ha nem, megy azt sem kell erőltetni. Biztos hogy már így is jó mély az a 15 centi... :-)
Én is könnyezek még sokszor, ha a farok eléri a maximális méretét (szerintem van 21 centi akkor), és akkor nem megy ám le tövig, csak úgy 18 centtig szerintem, de nem is ez a lényeg, hanem a reakció rá... ;-)
Ilyenkor próbálom pár másodpercig lent tartani, esetleg a nyelvemmel a golyókat izgatni egy kicsit, aztán pihizni kell, mert én sem bírom 2 percig lent tartani, mint a Heather :-D
De ha ezt egy párszor megcsinálom, garantált, hogy röcid időn belül nagy spricc lesz a vége... :-)

Szóval, kitartást a gyakorlásban is, és abban is, hogy egy rendes pasit fogjál majd ki, aki megérdemli a tudásodat :-)
Előzmény: Edina_91 (133)